Novice o entiteti: Tofu

Soja: Več kot le omaka in tofu, vsestranska uporaba v kulinariki
življenjski slog
Soja: Več kot le omaka in tofu, vsestranska uporaba v kulinariki

Nemški spletni portali aachener-zeitung.de in ksta.de so pisali o vsestranskosti sojinega zrna, ki ponuja veliko več kot le sojino omako in tofu. Izpostavljajo različne možnosti uporabe sojinih izdelkov v domači kuhinji, ki omogočajo pripravo kremasto-oreščkastih, poletno-svežih ali pikantnih jedi. S pomočjo soje je mogoče v kulinariko vnesti raznolikost, saj se lahko uporablja v fermentirani, sveži ali celo ocvrto obliki.

Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
29. jul 7:14
Sladice iz soje vse bolj priljubljene
življenjski slog
Sladice iz soje vse bolj priljubljene

Nemški spletni portali aachener-zeitung.de in ksta.de poročajo o naraščajoči priljubljenosti slaščic, ki vsebujejo sojine izdelke. Poudarjajo predvsem borovničevo torto s tofuem in sojino smetano, ki jo predstavljajo kot dokaz vsestranskosti soje. Čeprav bi jo zaradi sestavin lahko poimenovali 'sojina torta', jo ohranja 'nebeško' modro-vijolično barvo borovnic.

Sredina
Zanesljiv vir Verified Propaganda
29. jul 7:14