Hiter recept: Popečen tun in hladni soba rezanci za vroče poletne večere
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
Objavljeno: pred dvema urama
Priljubljena sečuanska jed z rezanci je preoblikovana v hladno, hrustljavo solato, ki je idealna za tople večere.
Viri imajo različne politične orientacije in preference, prav tako tipe poročanja. Vsak vir lahko poroča na več različnih načinov (objavljanje novic, intervjuji, itn. Ni nujno, da so viri vedno zanesljivi ali ne. Če je vir kdaj v preteklosti širil dezinformacije ali propagando, je to navedeno, vendar to ne pomeni samodejno, da je ta novica lažna. Prav tako ni nujno, da so viri z določeno politično orientacijo vedno pristranski v poročanju.
Število kvadratkov prikazuje, koliko virov v tej novici ima določeno značilnost.
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
19. nov 0:56
V nakupovalnem centru v Eastwoodu v Avstraliji ponujajo riževe rezance, ki jih pripravijo po naročilu. Rezance kuhajo v pari na plošči, jih zložijo okoli nadeva, kot so kozice in pokrovače ali piščanec in Cordyceps cvet, ter jih postrežejo s sladko sojino omako, ki se vpije v vse špranje.
21. nov 7:56
Indijska slaščičarna je znana po svojih jalebijih, ocvrta sladica namočena v sirupu, in gulab jamunu, sladkih kroglicah iz khoye, ki so ocvrte do zlate barve, namočene v aromatiziranem sirupu in postrežene vroče.
16. nov 20:04
Harira, gladka juha, je idealna izbira za prekinitev posta. Ta jed je hitra in hranljiva rešitev za tiste, ki so cel dan stradali.
6. nov 7:06
V središču Melbourna so odprli Ngon Banh Cuon, restavracijo, ki ponuja polnjene riževe zvitke, juhe z rezanci in druge vietnamske specialitete. To je prva restavracija v osrednjem Melbournu, ki ponuja to priljubljeno jed.
12. nov 8:05
V Eastwoodu je Hwagae Banchan odprl specializirano trgovino s prilogami, kot so kimchi iz spomladanske čebule in dušena lotusova korenina, ki spremljajo korejski obrok.
Recept za jed, ki lahko zanima ljudi, ki radi kuhajo in preizkušajo nove recepte.