Sladki krompir z glazuro iz burbona za bogatejši okus
življenjski slog

Sladki krompir z glazuro iz burbona za bogatejši okus

Tradicionalno kuhane zelenjave so zamenjali s sladkim krompirjem, pečenim z glazuro iz burbona, ki doda jedi izjemen okus.

Izvorni članki

Bourbon-glazed roasted sweet potatoes
Bourbon-glazed roasted sweet potatoes
brisbanetimes.com.au | 10. 11. 2025 5:51
Bourbon-glazed roasted sweet potatoes
Bourbon-glazed roasted sweet potatoes
theage.com.au | 10. 11. 2025 5:51
Bourbon-glazed roasted sweet potatoes
Bourbon-glazed roasted sweet potatoes
theherald.com.au | 10. 11. 2025 5:51

Podobni članki

Nasveti za pripravo okusnega paradižnikovega sofrita, osvežilne kumarične paštete in inovativnih jedi s kumaricami
življenjski slog
Nasveti za pripravo okusnega paradižnikovega sofrita, osvežilne kumarične paštete in inovativnih jedi s kumaricami

28. avg 18:19

Članki ponujajo nasvete za pripravo različnih jedi. Prvi članek s spletne strani eleconomista.es razkriva, kako izboljšati okus paradižnikovega sofrita z dodajanjem določenih sestavin pred kuhanjem. Drugi članek s spletne strani abc.es predstavlja recept za pašteto iz skuše in kumaric, ki naj bi bila osvežilna in nasitna. Eldiario.es pa predlaga pripravo solate z melono na žaru in različne načine priprave zvitkov iz bučk, bodisi s peko v pečici ali brez.

Kulinarični nasveti in recepti: Od španskih škampov do mehiških gob in italijanskega "parmezana za reveže"
življenjski slog
Kulinarični nasveti in recepti: Od španskih škampov do mehiških gob in italijanskega "parmezana za reveže"

22. avg 6:22

Španska kuharica Ada Parellada je predstavila tri izvirne jedi s škampi, s katerimi želi olajšati kuhanje doma. Italijanska kuharica pa je v videu, ki je postal viralen, razkrila recept za "parmezan za reveže", opozarjajoč, da parmezan nekoč ni bil dostopen vsem. V Mehiki so predstavili tri načine priprave gob, idealne za vegane, in priporočili najboljše restavracije z indijsko hrano v Mexico Cityju.

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Recept je splošno uporaben, ne posebej vezan na Slovenijo, ampak lahko zanimiv za slovenske bralce, ki iščejo nove recepte.