Hiter recept: Popečen tun in hladni soba rezanci za vroče poletne večere
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
Objavljeno: 10. 11. 2025 7:05
Tradicionalno kuhane zelenjave so zamenjali s sladkim krompirjem, pečenim z glazuro iz burbona, ki doda jedi izjemen okus.
11. nov 7:05
Recept za zdravo in hitro pripravljeno jed, ki vsebuje popečen tun, soba rezance in svežo zelenjavo, je idealen za vroče poletne večere.
28. avg 18:19
Članki ponujajo nasvete za pripravo različnih jedi. Prvi članek s spletne strani eleconomista.es razkriva, kako izboljšati okus paradižnikovega sofrita z dodajanjem določenih sestavin pred kuhanjem. Drugi članek s spletne strani abc.es predstavlja recept za pašteto iz skuše in kumaric, ki naj bi bila osvežilna in nasitna. Eldiario.es pa predlaga pripravo solate z melono na žaru in različne načine priprave zvitkov iz bučk, bodisi s peko v pečici ali brez.
12. nov 8:05
Slavni kuhar Yotam Ottolenghi deli recept za pripravo hrustljavega pečenega krompirja, ki ga obogati z rožmarinom, za'atarjem in osvežilno zeleno omako. Poudarja, da naj bo preostali del obroka bogat z začimbami, kislostjo in pikantnostjo, da krompir zasije v polnem sijaju.
22. avg 6:22
Španska kuharica Ada Parellada je predstavila tri izvirne jedi s škampi, s katerimi želi olajšati kuhanje doma. Italijanska kuharica pa je v videu, ki je postal viralen, razkrila recept za "parmezan za reveže", opozarjajoč, da parmezan nekoč ni bil dostopen vsem. V Mehiki so predstavili tri načine priprave gob, idealne za vegane, in priporočili najboljše restavracije z indijsko hrano v Mexico Cityju.
9. nov 17:04
Članek poudarja prednosti uživanja sezonske zelenjave in sadja v novembru, vključno s korenjem in krompirjem, pri čemer izpostavlja, da so te rastline okusne in hranljive.
27. avg 6:21
Članki ponujajo različne recepte: od lahke azijske solate s špinačo in sezamom, preko manj znanega morrococa iz čičerike, do tradicionalnega katalonskega likerja ratafía in francoskih quichev. Vsak recept ponuja enostavne korake in nasvete za pripravo doma.
Recept je splošno uporaben, ne posebej vezan na Slovenijo, ampak lahko zanimiv za slovenske bralce, ki iščejo nove recepte.