Tina Maze kuhala marmelado iz mandarin po sicilijanskem receptu
življenjski slog zabava

Tina Maze kuhala marmelado iz mandarin po sicilijanskem receptu

Tina Maze je te dni kuhala čudovito marmelado iz mandarin. Ker ne more zapustiti svojih navad, je poiskala izviren sicilijanski recept za pripravo te poslastice.

Izvorni članki

Čudovita marmelada iz mandarin, kot jo je te dni kuhala Tina Maze (VIDEO)
Čudovita marmelada iz mandarin, kot jo je te dn...
slovenskenovice.si | 18. 11. 2025 6:15
Čudovita marmelada iz mandarin, kot jo je te dni kuhala Tina Maze
Čudovita marmelada iz mandarin, kot jo je te dn...
odprtakuhinja.delo.si | 18. 11. 2025 6:07

Podobni članki

Najboljši recepti za domače grozdje: sok, marmelada in sladice za jesen
življenjski slog
Najboljši recepti za domače grozdje: sok, marmelada in sladice za jesen

23. sep 9:05

Spletni portali slovenskenovice.si in odprtakuhinja.delo.si ponujajo recepte za pripravo jedi iz domačega grozdja. Med recepti najdemo ideje za grozdni sok, marmelado, pite, kolačke in druge jesenske dobrote, s katerimi lahko kar najbolje izkoristimo sezono grozdja.

Tedenski jedilnik ponuja klasike in nove ideje za vsak dan
življenjski slog
Tedenski jedilnik ponuja klasike in nove ideje za vsak dan

20. okt 9:05

Spletne strani delo.si, odprtakuhinja.delo.si in slovenskenovice.si bralcem ponujajo ideje za tedenski jedilnik, ki vključuje tako domače klasike kot inovativne recepte. Med predlogi so pašta fižol in kremna porova juha s pečenim česnom.

Kulinarična nostalgija: Tedenski jedilniki z recepti babic ponovno v modi
življenjski slog
Kulinarična nostalgija: Tedenski jedilniki z recepti babic ponovno v modi

8. sep 9:10

Spletni portali slovenskenovice.si in odprtakuhinja.delo.si objavljajo tedenske jedilnike, ki vključujejo preprosta kosila, kakršna so pripravljale naše babice. Recepti, ki so marsikje že pozabljeni, so ponovno aktualni, saj so priročni in všečni tudi mlajšim generacijam.

Paprike in gomoljna zelenjava v ospredju kulinaričnih dvobojev
življenjski slog
Paprike in gomoljna zelenjava v ospredju kulinaričnih dvobojev

4. nov 9:07

V kuhinji se odvija dvoboj paprik, kjer se rumena, rdeča in zelena paprika potegujejo za naziv zmagovalke na krožniku. Vsaka barva ima svoje značilnosti: rdeča je sladka in mesnata, rumena svilnata in blaga, zelena pa živa in rahlo travnata. Poleg paprik je v ospredju tudi gomoljna zelenjava, ki jo lahko hrustljavo zapečemo v pečici. Gomoljna zelenjava, kot so zelena, koleraba, pastinak, korenček in rdeča pesa, je lahko priloga ali glavna jed.

Entitete in sentiment

Entiteta Sentiment
Tina Maze nevtralno
Sicilija nevtralno

Zakaj je novica relevantna za Slovenijo

Recept za marmelado je zanimivost, vendar nima velikega vpliva na življenje v Sloveniji.